Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vlepení pozadí

Dobrý den,
mám půlroční užovku červenou. Přemýšlela jsem, že bych do terária dodělala pozadí z polystyrenu, ale nemám hada pořádně kam jinam umístit (doma mám jen prťavý nepoužívaný akvárko, krabici od bot atd..). Proto jsem myslela, že bych pozadí udělala mimo terárium a pak tam hotové pozadí jen vlepila a nechala půl dne vyvětrat. Je mi jasný, že had nebude nadšený z takového otravování a dočasného stěhování, tak jestli to mám vůbec řešit nebo to terárium radši nechat tak jak je. Případně čím to pozadí přilepit, aby se had mohl do terária co nejdřív (ještě ten den) vrátit? Počítám s tím, že pozadí bych vlepila ráno, přes den to nechala schnout a větrat a večer by se had nastěhoval zpátky. Bylo by to takhle možné?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, zrovna tento víkend budu vyrábět pozadí do terárka pro korálovku a scinky. Nevím proč bys měla…
LadyAnn 20.03.2014 10:48
LadyAnn
Já totiž myslela, že by se to lepilo nějakym silikonem nebo nečim takovym. Lepenka mě nenapadla, mys…
Elisak 20.03.2014 11:01
Elisak
já tak trochu doufám, že ani ta lepenka nebude třeba :) Že pozadí to terka zasunu a bude držet. Je m…
LadyAnn 20.03.2014 11:11
LadyAnn
LadyAnn-uděláš pozadí a vlepíš ho do terárka?Jak ho tam přes přední díl dostaneš?No na rovinu,nedost…
strastav 20.03.2014 13:17
strastav
vždyť nevíš jak mám řešené terária!
rohatim 20.03.2014 14:21
rohatim
Dobrý den, prosim vás nemáte zkušenosti s pozadím ve stylu polistiren-lepidlo na dlaždičky a barva n…
snoww 25.03.2014 11:47
snoww
Bude to držet a zvířatům neuškodí.
Kája z Brna 25.03.2014 12:53
Kája z Brna
Děkuji :) poslední
snoww 25.03.2014 14:19
snoww

Ahoj, zrovna tento víkend budu vyrábět pozadí do terárka pro korálovku a scinky. Nevím proč bys měla nechat půl dne vyvětrat terárko:) Nejdřív si vše v klidu připrav, vyrob, nech pořádně zachnout (já nechám raději i pár dní) a teprve až vše bude řádně hotové, tak vyndej hada, dej ho do plátěného pytle, přilep oboustranou lepenkou pozadí, naaranžuj dekorace apod. Had nebude v pytlíku ani čtvrt hodinky ;)

Já totiž myslela, že by se to lepilo nějakym silikonem nebo nečim takovym. Lepenka mě nenapadla, myslela jsem že by to neudržela, ale budu vám věřit. Jen nevím, čím to sklo odmastit, jestli stačí Jar nebo radši líh. Líh by asi chtělo trošku odvětrat, ale ten je těkavej takže si myslim, že by stačilo jen chvilku.
PS: to samotný pozadí mi je jasný že bude chtít nechat pořádně zaschnout a odvětrat. Počítam s tím, že klidně týden. Stejně to budu dělat postupně po víkendech, prostě jak bude čas.

LadyAnn-uděláš pozadí a vlepíš ho do terárka?Jak ho tam přes přední díl dostaneš?No na rovinu,nedostaneš....Musí být menší,což znamená,že se ti za něj začnou schovávat cvrčci i další,a do dvou měsíců ti ho zezadu sežerou...Klidně se vsadím....

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru