Předmět Autor Datum
Zdá se, že to trochu moc prožíváte. To už je kvůli jednomu teráriu několikátý vlákno. Nechcete pokra…
cejna 20.03.2014 19:19
cejna
Uznavam a ospravedlnujem sa. No myslum si, ked sa pri prvom terariu naucim spravny postup, tak to bu…
Komediant1842 20.03.2014 19:38
Komediant1842
Zkusil bysom radsej vela citat, a az neskor sa pytat na to co ti nieje jasne. To na co sa pytas su z… poslední
Cosmogagy 20.03.2014 23:03
Cosmogagy

Zdá se, že to trochu moc prožíváte. To už je kvůli jednomu teráriu několikátý vlákno. Nechcete pokračovat pouze v jednom?
Za chvíli tady bude Vašich dotazů plná stránka.
Zamyslete se trochu nad tím, jinak se bude muset "moderovat".
Navíc to jsou dotazy na základní věci, na které je všude plno odpovědí. Chce to si o tom i něco sám přečíst a ne jen překotně pokládat otázky na to co Vás zrovna napadne.
Tak, to by asi stačilo a teď odpovím na dotaz.
Do, podle norem jištěné, zásuvky zastrčíte buď mechanické nebo digitální spínací hodiny. Do zásuvky na těch hodinách zastrčíte přívodní kabel k osvětlovacímu tělesu. Nastavíte čas sepnutí (cca 12 hodin) a je to.

Zkusil bysom radsej vela citat, a az neskor sa pytat na to co ti nieje jasne. To na co sa pytas su zakladne veci ktore sa daju najst takmer vsade ;-)

A teď vážně - tím že strávíš pár desítek hodin na netu načítáním všeho možného na co narazíš, vůbec nic neztratíš ;-) ať už to je info o konkrétním zvířeti či o stavbě a vybavení terárií, spousta se toho dá dohledat, chce to jen trochu vlastní snahy.
Já než tvořil první terárium pro P.guttatus tak jsem strávil na netu hodně přes sto hodin, a pak jsem neměl problém terárium stvořit a užovku v něm ubytovat a chovat naprosto bez problémů (teď mám gutky 3, k tomu dva Boaedony, a je to jen začátek, bude se hooodně rozšiřovat :-) )
Stejně tak s akvárii.. s těmi jsem začínal mnohem dřív než s teraristikou, a nakonec mně akvaristika začala živit. Ale když jsem začínal, tak jsem ležel v knížkách, v internetových diskuzích, článcích atd.. a studoval a studoval.
Je to jen o tom nebýt líný a trochu hledat ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru