Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá podání vitamínů

Dnešní pro mne nový zážitek - nakrmila jsem agamu ( stále ještě nemá žádné jméno ) a pak sem svítilo pěkně Slunce tak jsem jí dala do okna, spokojeně se vyhřívala, potom se zatáhlo tak jsem pro ní šla...a ona po mně "vystartovala" nevím, asi se lekla, byla zády, ale já se taky lekla a v závěru jí vyndaval mužský ( někdy se mi hodí :D :D ) nechtěla jsem s tou nepříjemností skončit, tak jsem si jí od něj vzala, abych se uklidnila já i ona a dala jí do terárka. Už v pohodě.
Jinak ale musím napsat, že dnes poprvé se na těch předních nožkách "postavila" do teď zvedala jen hlavu a nebyla schopná se vzepřít. Tak dneska už to praktikuje celý den. Jinak při krmení začala zdrhat, tak jsem pozorovala ty její zadní nožky - začíná je používat :-) stále to není ono ( nejspíš nikdy nebude), ale pomáhá si s nimi, což považuji za úspěch. Nicméně ta agresivita mně trošku zaskočila, snad to bylo jen leknutí....protože jinak mi jde vždy naproti, když otevírám terárko a je velmi přátelská.
Jinak upřesňuji, že jí tady nikdo zbytečně netahá, manipulace jen při krmení či tom slunění. A nemáme ani v úmyslu to nějak měnit. Takže určitě nebyla streslá, že by zaútočila ve stresu....

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny