Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá podání vitamínů

Ahoj po delší době všem - dostala se ke mně ( úmyslně neuvádím jak a od koho, nechci tohle řešit ) agama vousatá v katastrofálním stavu, soused, který chová gegončíky si myslí, že na 80% nemá šanci přežít - je hrozně hubená, vyhubnutá, sama nechce žrát, je prosta jakýchkoli vitamínů :-( prolezla jsem tady všechny příspěvky týkající se agam, nicméně bych potřebovala vědět, co pro ní mohu udělat teď večer jako "první pomoc", vím, že by asi měla mít klid - jasné, proti pravidlům přírody jí stále svítím, za teplem jde a je vidět, že je "zmrzlá", dám jí tam pampelišky,...a teď ( vše potřebné nakoupím zítra nebo v pondělí)-mám tady AD3,jak jí ho mám ( a mám vůbec) podat, v jakém množství?? Jak do ní dostat další vitamíny a jaké? Přijde mi taky pekelně vysušená, vody v misce si absolutně nevšimne....narosím jí na noc? Mám jí nechat přes noc světlo a teplo? Navzdory přírodě, nebo jí zachovat klasický režim? Zítra jí určitě vystrčím na slunce, teloty budu hlídat, základy už jsem stačila přečíst.
Je něco, co bych pro ní ještě mohla udělat teď hned? Zkusím jí dát šanci, hnidopichům rovnou píši, že trápit jí nebudu, ale ve svém životě ještě žádnou šanci nedostala, tak si jednu možná zaslouží...
ještě - mám ji tedy krmit násilím ( zítra se pokusím sehnat cvrčky a moučné červy- větší zvířata bych vzdala, budu ráda, pokud do ní dostanu cokoli malého)
Mám tady ovoce, zeleninu, trávu všeho druhu, šváby ( ty jsou pro ní ale fakt sci-fi, velké)....mám tady čistý vápník, sépiové kosti...
Předem moc díky za plodné a přímé rady.
Fotit jí teď nechci, je to půl hodiny co jsme jí přivezli, maximálně pokud by to něčemu pomohlo zkusila bych třeba bez blesku???

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny