Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výška terárií pro chov terestrických hadů

Hehe, je to tu zábavné :) Nejvíc tím, že kdybych odpověděl opačně, tak bych to chytil hned za to, jak můžu někomu, kdo má tento přístup, tak laxně poradit, že do toho má jít :-D ano, po netu je každý velký a když Ti to tak vadí, tak je tu myslím 100 větších borců, kteří by si toto zasloužili poslouchat a ne já. To naopak já často píšu, že naživo by se ten rozhovor takto neubíral.

Já jsem tu měl dost konkrétní a dost specifickej dotaz a myslím, že se rozvinula vcelku zajímavá diskuze, která k něčemu byla. Zajímal mě názor další chovatelů. To je rozdíl, oprati tomu, že někoho zajímá názor, jestli má začít chovat chřestýška zakrslého po dvou letech studia co to dá.

A aby teda Tvá slova, Afričane, měla váhu, buď tak laskav, ukaž mi příspěvěk, ve kterém jakkoliv spojuji, že chci chovat C.cerastes v 60cm vysokém terárku. Ono nemůžeš půlku příspěvku napsat očividnou lež a čekat, že druhá půla bude brána vážně, byť to byla 100x pravda. Pro úplnost jen uvedu, že ač Tě neznám, tak se mi Tvé rady zdají býti jindy relevantní a velmi přínosné

Nicméně si nadále stojím za tím, že pokud chci radu v takto specifické oblasti a mám na to jen dva řádky, tak si dám pozor na to, kam to píšu, jak to píšu, co píšu, protože už to prozrazuje mnohé o tom "jak budu chovat". Nemyslím, že jsem napsal něco špatného nebo dokonce vulgárního.

PS: když si to tak teď čtu, tak si říkám, že nejvíc 2metry 100kg jsi po netu Ty :-) ale neber to zle, vždyť je to sranda ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny