Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Furcifer pardalis - teplota, barva

tak si kup nejakou plastovou bednu a tam ho svihni.. predejdes problemum z prijmem potravy... a hlavne... 70w vybojka solar raptor ma doporucenou bezpecnou vzdalenost 50 cm... takze budes muset v pokoji pritopit...
ja mam raptorku 48 cm nad vyhrevnou vetví ..ale uz ji tam mam skoro rok a pul.. chamik bude dostavat strane moc uvb.. a chameleon dle chytrych stranek [/url]http://www.uvguide.co.uk/whatreptilesneed.htm[/url] tolik nepotrebuje..
dle mereni na euzelva http://euzelva.cz/mereni-zdroju-uv-vybojky nova raptorka 70w dava zatrecene vic nez je potreba..
krmenim cvrcku nic nezkazis... ale nevim jak do nich a hlavne cím chces naprat takovou skalu vitaminu ktere jsou napriklad v reptivitu..
predpokladam ze je to tvuj prvni chameleon .. takze do takovyhle experimentu bych se poustel az pote co ziskas zkusenosti,do te doby bych radeji davkoval 1x tydne vitaminy a u prcka klidne 5x vapnik,prendal ho do mensiho,provizorniho boxu a pockal az drobet povyroste a az pote ho prendal do tohoto terarka..

edit: jeste ktomu vyhrívání.. udelej si teplotu na vyhrevu... nejakej teplotni gradient se ti tam udela... netreba spekulovat nad tim kolik je v pulce terarka..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny