Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chameleon jemensky potize

Zdravim. Chtel bych se zeptat nekoho kdo tomu vic rozumi. Mam 2 roky a 8 mesicu starou samicku. Posledni dobou u ni pozoruju zmeny. Ma zapadle oci, hrabala v terarku a vice polehava. Barvu ma svetle zelenou po vetsinu dne s par malima skvrnkama. Zkousim ji napajet primo do pusy, i pije ale nejspis se napije moc a uz se mi stalo ze to hned vyzvracela. Stale zere, jen mi prijde ze ji min lepi jazyk protoze par cvrcku zustalo na miste po primem zasahu. Asi si je kuli tem ocim taky hur miri. Myslite ze uz to muze byt starim? Nevim co s ni dal kdyz ji, vyhriva se a je i aktivni. Snad to napajeni vodou po mensich davkach protoze sama z listu nebo misky moc nepije. Diky za rady. Omluvte styl psani. Pisu z mobilu.
[mod]Změna předmětu, původně: Chameleon Jemensky potize (cejna)[/mod]

Předmět Autor Datum
Nic do ní nelejte!!! Jemeňáci obejcně pijou strašně málo, jsou ze suchý oblasti, tímhle jí akorát od…
lillek 28.04.2014 20:40
lillek
Bez fotky samice, tera a popsání podmínek chovu ti nikdo nebude schopný poradit. Nemáme křišťálovou… poslední
Elaphka 28.04.2014 21:18
Elaphka

Nic do ní nelejte!!! Jemeňáci obejcně pijou strašně málo, jsou ze suchý oblasti, tímhle jí akorát odvaříš ledviny, protože nejseš schopnej odhadnout množství. A jestli ti dokonce vodu vyblila, tak je jasný, že jí brutálně přelejváš. I chameleon na smrtelný posteli se dokáže napít, pokud potřebuje. Takže s timhle hned přestaň.
2 roky a 8 měsíců už je na samičku docela dost, už to prostě asi bude mít za sebou.

Jinak předpokládám, že už má nějaký snůšky za sebou, takže asi víš, co to hrabání znamená a jak to má v terárku pro možná březí samičku vypadat, žejo?...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru