Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Lovci krajt

Sice je v tom i reklama na mutační regiusky a albino aligátory
Tak ono pokud na to kouká člověk, co ví, co je to za lidi, tak se tomu nediví. Po Gregovi se jmenuje přímo jedna z linií pastelových mutací regin, Cole taky není žádný nováček v chovu aberantů (dlouho se tím živí) a nevyhýbá se jim ani z nich asi herpetologicky "nejzdatnější" Shawn Heflick.
Jinak souhlas s raddei. Po shlédnutí více dílů s jejich hlavním zaměřením (posuzování a hodnocení vlivu zavlečených či záměrně vysazených druhů) a za předpokladu, že má člověk alespoň nějaký přehled, nevyhnutě dojde k názoru, že vyjma Irwina a serie dokumentů Marka Ośhea se jedná o to nejlepší, co lze shlédnout. Bez přehrávání, divadýlek, zkreslení(možná vyjma českého dabingu a oslího překladu). Mimochodem byli to oni, kdo poukázali a poukazují na to, že vliv tmavek v Everglades není takový masakr, jak se snaží prorazit "američtí zelení" a odpůrci chovů usilující o neustálé zákazy a navzdory pseudodokumentům z produkce AnimalPlanet a nyní už i NG či NGW typu "superškrtič, megakrajta, velehroznýš", disponující víc fantasmagorií a rádoby senzacechtivostí pro zaujetí co největšího počtu laické veřejnosti, která sama nemá možnost posoudit na kolik jsou předávané "informace" reálné a zakládající se na skutečnosti.
Bez zajímavosti není ani to, že třeba latinské názvy, jež se v dokumentu Lovci krajt objevují jsou z řad těch nových (Broghammerus, Cryptelytrops, atd..).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny