Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja je obcas zkrmuju, kdyz nahodou byli problemy s mysma, dokonce jsem zkrmoval i polomrtvolky cerstv…
bahno 27.05.2014 12:41
bahno
já takhle právě krmila myšma z pastiček kajmanky a dlouho se nic nedělo. sousedi chovaj zvířata, tak…
Aurifer 27.05.2014 13:34
Aurifer
Faktem je, ze bydlim na samote u lesa a nejblizsi barak, kde bych tipoval ze budou pouzivat jed je n…
bahno 27.05.2014 14:53
bahno
No tak právě kvůli jedu jsem je chtěla nechat tak týden zavřené „na pozorování“...
Nessy 27.05.2014 22:26
Nessy
Warfarin a jeho analogy zabijeji v delsim casovym horizontu(dyl nez tejden) a pri soustavnejsi konzu…
bahno 28.05.2014 09:07
bahno
No jo, raději je pustím a bude to ;-) poslední
Nessy 28.05.2014 12:31
Nessy

Ja je obcas zkrmuju, kdyz nahodou byli problemy s mysma, dokonce jsem zkrmoval i polomrtvolky cerstve majzly pastickou(do minuty po cvaknuti), problem nikdy nebyl. Tim nerikam, ze je to ten nejlepsi napad, ale pravdepodobnost nejakyho velkyho pruseru nevidim jako uplne velikou. Spis bych koukal, jestli nekdo v blizkym okoli mysi netravi, to by mohl bejt problem. Jinak psi obcas nejakou ulovi(a sezerou), osadni kocka se pomalu nicim jinym nezivi, mistni uzovka se sice zivi zabama,pulcema a colkama, ale mozna taky nejaky hnizdo obcas vybrakuje a jakpa prospiva. Bych je zkrmil a neresil.

já takhle právě krmila myšma z pastiček kajmanky a dlouho se nic nedělo. sousedi chovaj zvířata, takže hafo myší a jedy nepoužívali. Ale pak se naproti nastěhovali noví a byl průser, 1 Drtič mi exnul a když začly po okolí exat i kočky a sousedovo perličky, tak si sousedi došlápli na ty nováčky, ať se na ty jedy vykašlou.

Faktem je, ze bydlim na samote u lesa a nejblizsi barak, kde bych tipoval ze budou pouzivat jed je nekolik set metru, mozna kilak - a tak daleko se krmeny (byt i jedem) mysi nestehujou. Takze jed u nas vicemene nepripada v uvahu, jen snad ty choroby a paraziti a to zas nevidim tak cerne.

Warfarin a jeho analogy zabijeji v delsim casovym horizontu(dyl nez tejden) a pri soustavnejsi konzumaci, takze po tejdnu nemusi bejt uplne cisty, ale zase, i kdyby byli priotraveny, tak pri jednorazovym krmeni to nebude takovej problem, ten by nastal pri pravidelnym krmeni takovejma mysma.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru