Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chameleon-Pár otázek

Zdravím, jsem tady novej. Chovám chameleona jemenského, vyklubal se 22.1. 2014 takže je pár měsíců starý, Je to muj první chamík a záleží mi na něm víc než na sobě :) snažim se mu dát to nejlepší, mám UVB světlo, ale když je venku slunce a teplo tak ho dám ven. Dávám mu kolem 10ti cvrčků denně nebo si nachytá venku mouchy a pavouky, očas mu dám salát a ovoce.
Teď k dotazům: Zajímalo by mě jestli mají sluch (chovám ještě hada a vim, že hadi sluch nemají), protože jsem četl, že mláďata chamíka "pískají" aby se dorozuměli se svými sourozenci, ale nevidim žádné ušní otvory.
Další otázka: Mám vitamíny Exoterra calcium + D3. Píšou jak podávat, ale už nepíšou jak často, jestli denně nebo obden atd.
Pak se ještě zeptám jak často by se měl vyprazdňovat. Muj se vyprazdňuje jednou denně, někdy i jeden den vynechá, doufám že je to tak normální, že nemá zácpu.
A poslední: Při posledních dvou svlecích jsem nebyl doma, nemohl jsem mu víc kropit terárko, takže mu zustala někde trocha nesvlečené kůže. Ponořil sem ho do vlažný vody, aby se to trochu namočilo a skusil jsem mu to jemně odstranit, ale někde to nešlo. Naštěstí se mu to pak slouplo. Co se ale stane když mu někde zůstane kousíček starý kůže?
Tak to je vše, je to trochu delší ale předem děkuju za odpovědi :)
Přidávám foto (takle on usnul :) )

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny