Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem úhyn agamy bradatej

Caute vsetci.
Potreboval by som poradit od skusenejsich chovatelov agam bradatych.
pred troma mesiacmi som si zaobstaral terarko aj s 1,5 rocnym samcom agamy bradatej a prve dva mesiace bolo vsetko v poriadku. potom zo dna na den prestal zrat resp. velmi malo(1 cvrcek za tyzden) a prestal byt aktivny len spal cele dni a nakoniec uhynul :((( Kedze s chovom agamy zacinam rad by som sa opytal ci som neurobil nejaku fatalnu chybu pri chove. predosly majitel v terarku choval samca a samicu a postupne predal najprv samicu a potom uz len zbytok mne. povedal ze zrali zelene a kazdy druhy den dve tri holicata. ked som ho dostal tak som pokracoval v krmeni zelenym ale obmedzil som holicata a daval som mu zive cvrcky lenze zo zciatku mal problem pri ich love a 4 cvrcky mal v terarku aj 5 dni. dvoj-rocny samec mal 39 cm a 170 g.
co sa tyka teraria tak je velke 70x50x50 (dxšxv).vyhrevna ziarovka 50w a ziarivka s UVB 13W napojene na casovac ktory som nechal nastaveny tak ako predosly majitel a to tak, ze sa zapinali a vypinali v priebehu dna spolu asi na 10 hodin denne. teplota v terarku bola stala 29° pod ziarovkov az 35°-40°, vlhkost od 65 do 75%. tararium je umiestnene pri balkonovych dverach kde rano svieti slnko ale nie priamo na terarium.
Chcel by som pokracovat v chove agam pravdepodobne parik. Nastudoval som si literaturu vsetku co som nasiel odborne clanky postrehy rady a podla toho vsetkeho som nenasiel ziadnu chybu tak preto sa obraciam s prosbou o pomoc na Vas. Prikladám aj foto terária. na fotke nie je piesok ale povodne bol obycajny piesok do detskych ihrisk cca 5cm. Dakujem za kazdu radu
Změna předmětu, původně: uhynula gama bradata (lucifer) (lucifer)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny