Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Další had do domu...

Samovolně zvoucí na prohlídku se mi sice nestalo, ale asi bych to taky jen tak nerozdejchal.
Nicméně bydlim v bytě v 1 patře staršího činžáku a na vstupních dveřích mám cedulky "V bytě s námi žijí hadi", "Tady hlídám já" s obrázkem agamy atd. Ono se to nezdá, ale ty dveře toho hluku moc nepoberou. A sem tam je celkem zábavný poslouchat lidi, co se baví hned u dveří o naší malé zoo.
Úplně nejlepší byly ale dvě starší paní (cca 70 let), co si vypravovali něco v tom smyslu, že tam mám strašně jedovatý hady (vlastním pouze regiusky) a nebezpečný ještěry (opět mám pouze pogonny) a že se na domovní schůzy o tom budou muset pobavit. Že tu žijou i normální lidi a že to je nebezpečný. Když jsem otevřel dveře a prostě odvětil "A nechcete se na ty smrtelně jedovatý hady podívat?", zmizeli jak pára nad hrncem bez jedinýho slova. Úsměv na tváři jsem měl ještě 2 dny. :-)
Nehledě na to, že to není ani 4 měsíce, co jsem našel v prádelnim koši malou užovku červenou, kterou jsem nikdy nechoval. Až po prolezení celýho domu jsem zjistil, že je od souseda o 2 patra výše, kterej ji postrádal už 3 dny... :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny