Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Chápu.Ke mne smí už jen pár přátel.Bydlím v bytovce a párkrát jsem se nechal unést větou "Můžete naš…
Nuty 08.08.2014 02:33
Nuty
Zneužiju " svého " vlákna.Kdybych si čistě teoreticky, chtěla pořídit mřížkatici ( Python reticulatu…
kacaba1 08.08.2014 13:59
kacaba1
okno být nemusí, když tam je elektřina můžou být umělá světla, hadům je to fuk. Co se týče té manipu…
Aurifer 08.08.2014 16:00
Aurifer
Co umí velká tmavka jsem viděla na vlastní oči.... S tím světlem je to fajn, děkuji :-). poslední
kacaba1 08.08.2014 20:36
kacaba1

Chápu.Ke mne smí už jen pár přátel.Bydlím v bytovce a párkrát jsem se nechal unést větou "Můžete našim dětem předvézt ty vaše potvory.Děti byly normální (bylo to po přednášce na Zš).Rodiče pak vyprávěli všude "vagínoviny" o smrtelně jedovatejch korálovcích (Lampropeltis):-Di když jsem jim vysvětlil Batesovo mimikry (asi museli bejt zajímaví) a největší průser byl ,když jsem jim ukázal krmení vousatek dubiema:-D.Holt "Dobře mi tak"!

Zneužiju " svého " vlákna.Kdybych si čistě teoreticky, chtěla pořídit mřížkatici ( Python reticulatus )musí být v místnosti, kde je denní světlo? Asi jo, že jo ? Mám totiž nevyužitou "půdu" která by po úpravách mohla vyhovovat, že by byla jedno velké terárko pro dva velké hady a bylo by tam místo i na uličku, abych nemusela k nim, pokud bych nechtěla.Elektřina tam je, s nosností by problém nebyl, jen tam není okno:-(.
Pokud tedy bych sehnala ochotné lidi, co by mi pomohli při případné manipulaci.Nevím tedy, zda je pravdivé, že mi říkal známý, co ode mě brával králíky a v té době i selata, pak přestal, tak jsem mu psala, jestli si našel jiného dodavatele, tak neva, ale že nevím, jestli s ním mám počítat, protože těch lidí bylo víc, tak mi říkal , že dal mřížku pryč, protože ho chytila a natvrdo a když už mu začal docházet vzduch, tak náhodou přišli bratr a otec a hada z něj sundali a pak už se jí bál....on je trochu pohádkář, ale zase na druhou stranu amálka nebyla zrovna mírotvůrce....ale jak říkám, je to tak 50 na 50 pravda a výmysl.

okno být nemusí, když tam je elektřina můžou být umělá světla, hadům je to fuk. Co se týče té manipulace, tak na většího vícemetrového škrtiče je vždycky lepší na nějakou větší manipulaci více lidí, aspoň 2. Ono ikdyž se had nezakousne nenamotá, tak už 3,5metrová tmavka je schopná s 1 člověkem pěkně zamávat.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru