Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zoo prodejna katastrofa

No a teď se zkusme vžít do pozice prodavačky.
Pracujete ve zveráku za 10k měsíčně. Denně se bavíte s chytrými lidmi, kteří se diví, že papoušek potřebuje vodu - jak může asi pít, když má zobák. 2x denně Vás navštíví "klient", který vám neustále kecá do Vaší práce - buď poukazuje na věci, které už dávno víte a slyšíte je 10x denně, nebo životní příběhy, jak měli už 10 chamíků a všechny mu utekli na strom a už je nenašel, nebo říká absolutní slátaniny, které jste už dávno vzdali vyvracet. Zároveň (v tom lepším případě) třeba i víte, jaká ta zvířata potřebují podmínky, ale nemůžete s tím nic dělat - protože nařízení, prachy, nebo soucit, který to budí a zvěř se líp prodává. A navíc je levnější chamíka za kilo koupit a za dva měsíce koupit jinýho, když chcípne, než mu dát to, co potřebuje. Páč velkýho, dospělýho chamíka za ty prachy nikdo nekoupí - všichni si ho totiž chtějí "vycvičit" od malička.
A každý den musíte odrážet lidi, co jsou dotčený, že si jejich rady ohledně chovu neberete k srdci a hned všeho nenecháte a chamíkovi nepostavíte nový terárko.
Srakra lidi - NAUČTE SE VŽÍVAT DO ROLE OSTATNÍCH, PŘEMÝŠLET, A PAK TŘEBA NEBUDETE PŘEKVAPENI Z OČIVIDNÝCH VĚCÍ!
Pokud se vám to nelíbí (což přepokládám) tak tam sakra vůbec nelezte a nechte je zkrachovat. Nebo si třeba pořiďte transarent a skandujte před zverákem. Ale nelezte tam a nebuďte dotčeni, když vás prodavačka odpálkuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny