Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Anolis equestris

Dobrý den :-)

Je mi 14 let a poměrně dlouho jsem se rozhodoval zda jsem napíšu. Až po tom co jsem viděl diskuzi o Baziliškovi tak jsem sebral odvahu a ptám se vás...

Již dlouho se připravuji na pořízení tohoto Anolise.
Přečetl jsem některé weby ale nevím čemu věřit. Dá se říct že co web to názor a proto se ptám tady jak to vlastně má být.
Terárium mám 50x50x100 cm. Někde jsem četl že se může chovat 1.1 v tomto rozměru. Je to pravda? Někde zase psali že je lepší chov odděleně.

Další dotaz se týká toho jak se dá sehnat. Po přečtení vlákna o Baziliškovi jsem zjistil že Zverimex není ta nejlepší volba. Nevím zda je možné si k nějakému chovateli zajet pro mladé a nebo na nějaké burze? Bydlím poblíž Budějovic, mohu se dostat na Tera ČB, snad se tam nějaký sežene...

A asi můj poslední dotaz je, jestli je to zvíře takové abych se o něj zvládnul postarat a netrápil se. S tím se chci zeptat i na to zda je to alespoň trochu klidné zvíře. Tím je myšleno krmení z ruky a to že když se projde pokojem tak hned se někde neschová. Zkrátka aby jsem ho alespoň viděl.

To je asi vše. Snad je můj dotaz alespoň trochu dává smysl. Ještě jsem nezmínil že bych se časem rád pokusil o nějaké prcky :-)
Předem děkuju za každou odpověď

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny