Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem pomoc-agama vousatá

nehraj sa na urazeneho :-D Je uplne sumak kedy sa nejaka pogona narodila. Pisal som o urovni chovatela

To je akoze problem na 3M sticker na ktory tlacis nazov zvierata a cenu prihodit aj info o znaske/rodicoch? A na jednu A4ku si vytlacit foto chovneho paru ktore v euroobale pouzivas 5 rokov? Snad nezacnes argumentovat ze ak by si to spravil, financne ta to zrujnuje... K hyperbolizacii o tom ze mas k zvieratu dodavat aj co kedy zozrala sa ani nejdem vyjadrovat, je to uz aj pod moju uroven.

Chovatelka evidentne pani nepoucila ze zvierata nebudu v najlepsej kondicii - ako 4 mesacne mali mat 30-35cm a nie ze po dorasteni mali 13 a 15cm. Pani ktora kladla otazku nevyzerala ze by mala dostatok informacii - a od nikoho ineho nez od chovatela sa k nim nema sancu dopracovat.

Hladas problemy tam kde nie su - nikto z ludi blbcov nerobi, ale tak ako ty zrejme nerozoznas zapecene hydrostely v motore tak plno ludi nerozozna zdrave zviera od polomrtveho. Nedavno tu bola agama s odumretou koncatinou a dotazujuci sa pytal ci nahodou nie je nieco zle. Tak mi nerozpravaj ze ludia si za pol hodinu nieco vygooglia. Ak by to tak bolo, neboli by potrebne taketo poradne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny