Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zanedbaná, špatně živená agama - jak pomoci?

Tak jsem nadšená a hlásím, že agamák žere! :-) Cvrčky si loví, ale zatím se mi zdá slabý, aby za nimi popoběhnul, takže jsem mu je naháněla. Spořádal jich min. deset, tak doufám, že už bude všechno v pořádku.
Koupila jsem ty teploměry a měřím. Na výhřevném místě má 38°C, ale výbojku má 33cm vysoko, takže jí posunu kousek níž a myslím, že by to mělo být v pořádku (píšou, že má být mezi 25-30cm vysoko). Na nejchladnějším místě má 23°C, což je taky míň než bych chtěla, ale zatím je to jen akvárium bez zadních stěn a v obýváku, kde je umístěné, máme chladněji. Celkově se ta teplota pohybuje od 23°C do 30°C. Takže vyrobíme stěny (plánujem polystyrém, tak doufám, že bude i dost izolovat) a doufám, že se to zlepší, jinak ještě dořeším nějakou další žárovku. Bydlení měl zařizované narychlo, abych ho dostala do lepších podmínek, tak má základ a zbytek budem ještě dodělávat. :-)
Jen má ještě průjem, tak kdyby se to brzo nezlepšilo (tak týden? přisuzuju to tomu krmení psíma konzervama a přesunu do nového), zanesu trus na rozbor.
Přidávám pár fotek (bohužel jen z mobilu).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny