Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automatické řízení terária

Ja zase nepotrebuju spinat tak moc casto. V podstate by se jednalo jen o pojistku pri prekroceni urcite teploty. Ted to mam udelane cele bez spinani a teploty jsou vychytane dobre zvolenymi vykony. Castejsi spinani pripada v uvahu jen u inkubatoru a tam je otazka jestli to spis nenecham na specializovany HW. No mozna by jich stacilo i min stykacu, ale pak je otazka jeslti to rovnou nenechat ne tech hodinach co to mam ted. Mel jsem takovou vizi, ze si zadam nadmorskou vysku a souradnice, z toho si spocitam delku svetelneho dne.

Zase na druhou stranu si tedko predelavam zasuvky. Kazdy regal ma mit svoji dvojtou zasuvku a tim stykacem bych mohl tera mistnost rozsvecet po regalech. Premyslel jsem, ze bych na ne dal cidla ze zasuvek ovladanych na dalku a ridil to radiem(https://energenie4u.co.uk/index.php/catalogue/prod uct/ENER002-2PI).

Mistnost je sice mala, ale pokud bych pouzil i2c, tak bych musel jit od jednoho terarka ke druhemu pri tech 6. regalech to dela i relativne male mistnosti(3x3.5m) urcite pres 20 metru dratu a na mereni teploty mit v kazdem terarku radiovy teplomer by vyslo docela draho.

Jeste musim zvazit pro a proti :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny