Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Automatické řízení terária

PWM regulace běží na frekvenci v řádech KHz přesněji kolem 31KHz. Uživatelsky definovatelné minimum je samozřejmě možné a nebude to problém zajímavá připomínka :-)

Zatížitelnost jednoho PWM výstupu je dosti vysoká nyní zvládá bez problému 12V 4A s menší úpravou by se dalo dostat až k 10A

Fotografie může být ale není to finální verze jedná se o druhý prototyp takže moc neřekne zatím je to pár destiček a kabelů. Až se doladěj veškeré požadavky a mouchy přijde teprv finálovka :-)

Vstupy výstupy jsou na konektorech a svorkovnicích PWM a výstupy na spínání osvětlení mají svorkovnice ostatní zacvakávací konektory. ( Opět se dá při finálovce upravit )

Teplotní senzory jsou digitální čidla DS18B20. S přesností 0,5°C a rozlišením 0,06°C viz: http://www.gme.cz/ds18b20-p530-067

Se SW je to tak že bych ho rád udělal co nejuniverzálněji aby bylo úprav jen nutné minimum. Bohužel nemám až takový přehled o potřebách ostatních a proto sem zde aby ste mi nastínili vaše vize a požadavky :)

O ceně se zatím nedá moc mluvit když zatím není jasně stanoveno a vyřešeno co bude potřeba a co ne třeba ten ethernetový modul a podobně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny