Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Terárium pro kobercovky - nízká hmotnost, snadná údržba - výroba (jak) či nákup (kde)?

Narazil jsem tu na vlákno o plastových teráriích: http://tera.poradna.net/q/view/314661-plastova-ter aria?page=r315363#r315363

V ČR však takový výrobce již momentálně nefunguje, pokud se nemýlím www.rhtera.cz již nefunguje. Ze zahraničních výrobců jsem se díval na http://herptek.com/index.php?page=liste_produits, jehož zástupce za PL (Witold Plucik) se myslím občas vyskytuje i na CZ burzách. Ceny jsou ale hádám pořad 6.000 Kč +?

Máte nějaké jiné tipy? Chtěl bych se dobrat k teráriu o rozměrech 100x50x50. Něco jako toto:

http://www.constrictorsnw.com/images/346_cages_163  .JPG

Existuje případně nějaký materiál z něhož by šlo něco takového vyrobit svépomocí, za nízké náklady? Extrudovaný polystyren (navrhovaný jako materiál ve výše zmíněném vláknu) se mi však nezdá. Už ho nelze tak snadno (jako PVC) "osprchovat" či vyčistit mytím (nemá hladký povrch).

PS2: Další otázkou by pak bylo jaké vyhřívání do tohoto terária zvolit, resp, jak ho tam elegantně (pokud možno "neviditelně" na instalovat)? Prodávají se u nás (ČR) topné výhřevné desky, které by se např připevnily nějak ke stropu tohoto typu terária?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny