Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá - náklady na krmení

Ahoj,
co se týče mé agamky, tak teda finančně náročná je. Agama a terárko je na tom všem asi nejlevnější. Kupovala jsem švábi ve zverimexu (1ks/15kč) a cvrčky také tam, kde krabička stála 45kč a měla jsem to tak na dva dny, to znamená neustálé docházení do zverimexu, neustále dávat nesmysl peněz. Našla jsem si tady slečnu, co švábi pěstuje a proto jsem se rozhodla, že budu "spolupracovat" s ní a budu si hmyz kupovat od ní. Za prvé, určitě jsou lépe živené, než ze zverimexu, za druhé je to finančně hodně výhodné, za třetí mi potrava vydrží mnohem déle, takže nemusím každý třetí den jezdit do zverimexu pro hnusný vyhublý cvrčky. Nejlepší je to chovat doma, na to ovšem já nemám z hlediska nechutnosti těchto brouků.
Cvrček ti vydrží bez potravy dlouho, žijí totiž v papírových obalech od vajíček a tak žerou to nebo požírají samy sebe, to je ovšem pro tvojí agamku humus, protože co žere tvůj hmyz, toho pak mají plné břicho a ty to pak dáváš své agamce.
Jinak moje agamka není náchylná vůbec na nic, ale já mám asi extra klidnýho jedince. Máme ho v obýváku, večer puštěná TV, světla, občas u mě nějaká akce, s agamou to ani nehne a spí. Kvůli krmení bych jí ale nebudila.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny