Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá - náklady na krmení

Zdravím,
chtěl bych si pořídit Agamu vousatou, a jelikož to beru vážně, chci si nejdříve zjistit, zda ji s mým studenským příjmem "utáhnu". Terárko si vyrobím (a náležitě si ho nechám schválit zkušenějším chovatelem), na Agamu se peníze taky najdou, ale spíše by mě zajímalo, kolik toho může agama za měsíc pozřít. Prozatím si neplánuji zařizovat chov švábů či podobného hmyzu, takže by mě zajímalo, na kolik ten hmyz tak měsíčně vyjde (samo sebou, že než dospěje, láduje se hmyzem více) a v jaké relaci se pohybuje cena hmyzu ve zverimexech + doplňky stravy dejme tomu taky na ten měsíc ?
Dále bych potřeboval vědět, jak to funguje se zakoupeným hmyzem. Dejme tomu, že si koupím 20 cvrčků a umístím je do nějaké větrané krabičky. Jak dlouho jsou schopni bez krmení vydržet? A jak dlouho vydrží, pokud jim tam přihodím nějaké žrádlo?
A když už jsem u toho dotazování ... jak moc je agama náchylná na vyrušení při spánku ? Nemám pravidelný režim, protože jednou jdu do práce v 6 ráno a druhý den jdu do školy až na 11, takže jdu spát dejme tomu o půlnoci - kolem jedné hodiny. Vadil by agamě svit tv nebo pc, či hluk z repráků? Myslím rozumný hluk, žádné tuc tuc "na plné kule" :)

Děkuji za jakoukoliv radu či reakci.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny