Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem chora agama?

No az na to ze doteraz nemala ziadny problem...teda raz hned ako.som ju doniesla ale ked.som jej vymenila.piesok za piliny bola ok...no nezhasinali jej ale ja jej zhasinam vzdy o 7mej a nema problem dokonca si sama ide lahnut len je divne ze vzdy spavala s prednymi labkami na skle co.som.nechapala...

K svetlam...ta povodna tycka je ale.uvb mam ju tam nechat aj tak? Nemam namiesto nej kupit to co si napisal a k tomu este jednut aku istu?
A este jedna vec...vybojka je co.presne? Vsetci pisu ze mam kupit vybojku tak chcem vediet ze to asi neni taka usporna spiralovita biela vsak?:) lebo takych tu je vela v petshopoch (zijem v Anglicku cize to mam trosku tazsie s vyberom tychto veci)

Ovocie jej nedavam casto len posledne dni odkedy je skryta aby si mohla dat keby chcela prave to...inak minule mala jahody a velmi jej chutili...ale davam.jej hlavne zelene ako pupavu a tak co.najdem a viem ze moze :)

Mam termostat tak jej skusim priemernu teplotu stiahnut ci jej nebude lepsie ale.aj doteraz bolo.takto a este sa chodila vyhrievat...

Dakujem velmi pekne za pomoc :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny