Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta mřížkovaná.Máte jí někdo jako mazla ?

My naší tmavkou jezdíme i na přednášky do škol, na focení na firemní akce atp. Holt je to už kus hada, tak aby si na sebe taky něco málo vydělala :-) Máme štěstí na klidného jedince, nechá si dokonce i otevřít tlamu a ukázat zuby :-)
Naše mříže, to je jiné kafe :-D
Speciálně u menšího mláděte mřížky počítejte s tím, že Vás (mnohokrát) kousne. Prcci jsou zpravidla nervózní a kousaví. Časem se možná uklidní, možná ne. Nejdůležitější je jít do koupi toho zvířete s tím, že se Vám možná nepovede ho vymazlit natolik, aby bylo v dospělosti bezpečné. Ujasněte si, jestli fakt chcete v baráku obřího hada, který po Vás možná bude celý život nevypočitatelně startovat při uklízení terária. Velké kusy jsou obvykle kliďasové, ale fakt je lepší, počítat i s tou horší variantou.
Z Vašeho psaní mi vyplývá, že víte, do čeho jdete a jste schopný to zvíře zabezpečit. Ale speciálně u takhle velkých hadů důrazně doporučuji neantropomorfizovat, to by mohlo zle dopadnout. To, že had přileze sám neznamená, že Vás rád vidí, nebo se chce venčit ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny