Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Utýraná zvířata

Bolo by to az take strasne ak by bol predajca (teda vsetky zverimexi atd) povinny poskitnut bezplatny kurz starostlivosti o zviera?
Když by to bylo bezplatné, tak ale kdo by to zaplatil tomu prodejci/zverimexu? Muselo by se to promítnout do ceny těch zvířat a ta by pak prostě zase šla nahoru. A prodejcům by klesly tržby.

vztah k teraristike mate od detstva, urcite by sa vam v tom pripade nepacilo, ak by si nejaky uradnicek pomyslel, ze na chov plaza musite mat 21 rokov.
Jenže to byla jiná doba. Teraristika zajímala jen opravdové nadšence a terarijní zvířata byla cenově někde jinde, než jsou dneska. Ani ty v té době běžné druhy nebyly za babku, protože je nikdo masově neprodukoval. A naopak dneska běžné druhy byly cenově v řádu několika výplat. Lidé si ještě nebyli líní dohledávat informace, možná proto, že tenkrát to nebylo jen tak.

ale urcite by sposobyl nepotrebne problemy vsetkym ostatnym...
To bohužel ano. Já jsem z principu proti jakékoliv zbytečné úřední prudě, ale zrovna u tohohle prostě připouštím, že konkrétně těm masově produkovaným druhům by to pomohlo, hodně zvířatům by to ušetřilo zbytečné utrpení.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny