Předmět Autor Datum
Zdravím.Co třeba zkusit dát jí tam kamna?Myslím,že by si dokonce i přiložila. Ne ted vážně.Nejjednod…
m6 20.06.2015 08:39
m6
Omlouvám se za svůj příspěvek, ale přijde mi že čím dál více lidi nedokáže si sama nic nejít, načíst…
Franna 20.06.2015 08:49
Franna
Já bych nebyla tak striktní... Myslím si, že jsem si načetla dost, ale taky v tom tápu - příručky Vá… poslední
shaula 20.06.2015 20:29
shaula
Šupněte tam na chvilku žárovku (zkuste začít 25W a potom to podle teploty co naměříte změňte), stejn…
JJLoky 20.06.2015 09:16
JJLoky

Zdravím.Co třeba zkusit dát jí tam kamna?Myslím,že by si dokonce i přiložila.
Ne ted vážně.Nejjednodužší je žárovka.Watáž zvol podle naměřených teplot.Nebo topný kabel,nebo folie.Je toho víc.Ale když už ji tam chováš,tak už by jsito měl mít udělané.Osvětlení podle mého názoru nutné není.Přece jen to není denní had.

Omlouvám se za svůj příspěvek, ale přijde mi že čím dál více lidi nedokáže si sama nic nejít, načíst jsou prostě líní a pak padají tak stupidní dotazy. Když jsem sám začal před x lety s teraristikou tak jsem si přečetl knížky, články kde jsem si našel důležité informace je jasné že vždy se najdou otázky na které nenajdete odpovědi, ano proto je tu Tera poradna aby jsem se zeptaly, osobně si myslím že toto je už hodně silná káva.....

Franna

Já bych nebyla tak striktní... Myslím si, že jsem si načetla dost, ale taky v tom tápu - příručky Vám dají souhrn možností, ale vybrat z nich tu nejvhodnější není pro nezkušeného zrovna jednoduché. Taky tápu v tom, jestli pro gekony (Paroedura picta) zvolit topení žárovkou se spínacími hodinami, nebo termostat a topný kámen. Jde o noční gekony, takže světlo moc nepotřebují, ale termostat by zase musel být se speciálním nočním režimem, aby v noci simuloval pokles teploty. A jelikož s tím nemám zatím žádné zkušenosti, ocenila bych názory těch, kteří už s tím zkušenost mají... A od toho poradna je, ne? ;-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru