Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výbojka "ReptiEye" - zkušenosti

Já jsem věděl, že se na to mám vyprdnout :-D

Moc rád si poslechnu co dělám špatně, co by jste doporučil, co Vám chybí ohledně světel
něco co může můj produkt posunout výše
No to já právě ale jako zrovna 2x nechci :-D. Proto to taky nemůžu napsat na rovinu. Přeci si nemyslíte, že vám budu radit, jak se zlepšit. Konkurenční boj nastává vždy, když se potkají podobné výrobky, je to jen logický důsledek a naprosto přirozená a pro koncového spotřebitele velice přínosná věc. A k obchodu vždy patří. V tom se snad shodneme.

Aby bylo jasno - já tu vůbec nenapadám kvalitu těch zdrojů, co prodáváte a nedělám to ani mimo "veřejný prostor". Samozřejmě jsem si je také otestoval. To k tomu podkopávání. Naopak je super, že se ty zdroje snažíte nějakým způsobem sám ověřovat. Jako co jiného na to napsat. Jenže něco jiného je opsat číslo z displeje měřáku a druhá věc je, dát si to do nějakých souvislostí a vyhodnotit to.

Nespoléháme se jenom na měření výrobcem a dedikované parametry jimi poslané
No to by jste byl blázen...

Co já napadám - vy přece nemůžete deklarovat nějakou účinnost nebo vhodnost těch lamp na základě změření širokopásmovým UVB měřákem (UVC měřák je samozřejmě naprosto OK), který měří intenzitu v celém rozsahu UVB. Příklad., při použití Solarmetru 6.2 UVB: lampa č.1, 30cm od zdroje, naměříte 500 mikrowattů na cm2. Lampa č. 2, 30 cm od zdroje, naměříte 20 mikrowattů na cm2. Která lampa bude mít větší schopnost "spustit výrobu" vitamínu D3 v těle daného zvířete? víc fakt neřeknu, už takhle je to průser :-D

Samozrejmě zkoušíme výbojky nejenom na agamách a ještěrech s vysokými nároky na UVB, ale naprosto bez potíží a ba naopak ku prospěchu máme i vlastní zkušenosti, že naprosto v pořádku fungují i u chameleonů pardalých a jemenských. U paradálů máme zkušenosti jak s 35W, tak i s 50W, takže s kvalitou vybojek jsem opravdu sám velmi spokojen:)

Do prodeje se dostávají jen odzkoušené a prověřené výrobky.
To ale už patří sem :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny