Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výbojka "ReptiEye" - zkušenosti

On tu někdo psal něco o tom, že netestujete nezávadnost? Vám přijde, že v tomto textu je něco o tom, že testujete nezávadnost na zvířatech?

Pointa debaty byla o tom, že vám to nikdo neřekne, protože k dané výbojce žádné testy nejsou a to že pod ní zvířata viditelně nestrádají není příliš použitelný důkaz o tom, že se jedná o dobrou výbojku. To pouze naznačuje, že pravděpodobně nemá žádné markantní negativní vlivy, nikoliv že je to dobrá koupě ve srovnání s ostatními značkami jako např. Solar Raptor, Bright Sun, Sun Lux apod.
Pane kolego, nebudu se tu s vámi dohadovat, z vašich posledních příspěvků mám pocit, že jestli se tu někdo snaží za každou cenu něčeho chytit, jste to bohužel Vy. Já zde celou dobu pouze reaguji na Vámi sdělené informace, viz. např.:

Jelikož nejsme na trhu zdaleka tak dlouho jako vy, mám pár chovatelů, kteří tyto lampy přeměřují a hlavně od začátku, již nějaký ten rok, mají lampy ve svém chovu a vše "testují" na svých svěřencích.
A co se závěrů týče, asi jste přehlednul kde se nacházíte ;-). S nějakou otevřenou náručí to nemá naprosto nic společného, je tu spoustu prodejců, kteří přicházejí s novými výrobky a stejně jako ve Vašem případě, i v případě ostatních výrobků, u kterých nebylo zveřejněno žádné měření ani podobné údaje, prostě doporučujeme zejména začátečníkům držet se raději zaběhnutých a vyzkoušených značek. Podobných debat tu již bylo několik, nejste zdaleka ani první, ani poslední.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny