Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krmení hroznýše koťaty?

Pořád nějak nerozumím, co se nám tu snažíte sdělit....

"tak mě napadlo,jak by to teraristé viděli obráceně"
Teraristé jsou zvětší části inteligentní lidé nebo minimálně mají povědomí o etologii zvířat. Tedy to, že kočka venku zmasakruje jakékoli zvíře, které je menší než ona sama, je všem známo (kromě člověka je to jedno z velice omezeného počtu druhů zvířat, které zabíjí i když nemají hlad). Ať už se jedná o myši, ptáky, slepýše, ještěrky, obojživelníky či cokoli dalšího.

To že někdo zabije zmiji nebo slepýše a není mu za to uložen trest neznamená vůbec nic. Někdo jiný se zase klidně vyčůrá do nádrže s pitnou vodou, někdo jiný vyhazuje v parku odpadky na zem namísto do koše, někdo si pořídí pistoli i bez zbrojáku, atd. A co jako ? Většina lidí jsou prostě debilové. To je obecně známý fakt se kterým toho mnoho nikdo nenadělá.

Že nevidíte rozdíl mezi kriticky ohroženým živočišným druhem (bez ohledu na to, zda patří do třídy plazů, ptáků nebo savců nebo se jedná např. jen o členovce (např. roháč)), a druhem kterého je všude nejenom dostatek nýbrž přímo nadbytek, je sice smutné ale přímo to souvisí s druhým odstavcem....

edited:
Abych vám ulehčil práci a uvedl nějaký příklad, který by byl obdobou krmení hadů koťaty tady v ČR. Jsem si jist, že nikdo by nic nenamítal, kdyby někdo na Floridě krmil svá zvířata krajtami. Naopak by si vyslechl pochvalné ohlasy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny