Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chameleon jemenský - chov

Dobrý den už dlho som rozmýšlal o chameleonovy a nakoniec som si ho kúpil pred 2 dnami aj z teráriom od jedného predávajúceho z burzy a povedal my že má 1.5 mesiaca je krmení cvrčkami že dobre žerie a mu stači vyhrievaná žiarovka terárium ma d36xv46xh36cm dokupil som mu teplomer a vlhkomer dal som mu tam živú rastlinu dracenu . Dávam mu cvrčkov aj z vitamínovym praškom čo my dal a za dva dni čo ho mám tak zožral 3 cvrčkov tak sa chcem spýtat či je to normalne alebo sa mám niečoho obávat?? . Pozeral som všetky poradne o chameleonovy neviem si dat už radi .bol by som rád kebyže my pomožete . možem poslat aj fotky . Dakujem za vaše rady .
[mod]Změna předmětu, původně: Chameleon Jemensky (cejna)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Prosim Ta poriadne si prestuduj prilozeny link...terarium mas male, chameleoniky potrebuju UV ziaren…
Gabika078 01.10.2015 15:24
Gabika078
Sudit je lahko, tiez si tu pred nedávno ziadala o radu a svojmu chameleonovi dala lignocel, tiez to…
Jana41 01.10.2015 18:47
Jana41
3x denne rosení je ptakovina , zvyš teploty , davkuj vapniky ,vytaminy jak se ma ,až bude tera maly…
Janekkk 01.10.2015 19:16
Janekkk
robím všetko to čo tu píšu a aj cez stránky čo doporúčajú a je to normálne ked už 4 den žerie len 2… poslední
jojec 12.10.2015 21:07
jojec

Prosim Ta poriadne si prestuduj prilozeny link...terarium mas male, chameleoniky potrebuju UV ziarenie,vyhrevna ziarovka je malo! Nehovoris nic o roseni, co mas na spodku teraria?.... Robis zatial vela chyb a moze na to doplatit len a len drobec...To ze zatial zozral 3 cvrckov zatial neries, zvieratko sa potrebuje adaptovat a to chvilu trva.

robím všetko to čo tu píšu a aj cez stránky čo doporúčajú a je to normálne ked už 4 den žerie len 2 cvrčkov ?? lebo ked som našiel lúčneho koníka tak som mu ho dal a ešte dokazal aj cvrčkov zožrat cez večer tak sa pýtam či to je normálne nechcem o mojho chamíka príst .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru