Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Thajská ? kočka

Kočku máme po kastraci, vet nám řekl, že po koťatech tedy není, což nás uklidnilo i potěšilo. Žere nám zatím vše, co jí dáme, granule, kapsičky. budem jí brát i nějaké to maso, ať se číča má dobře a nabere váhu. Váží 2,2kg. Chováním je to hodná kočka, ráda leze pod nohama, už se tolik nebojí, mňouká na nás. Vet ji dělal i krevní obraz a vše v pořádku.

No ta původní "chovatelka" nám tvrdila, že za ní dala 3500Kč, dokonce z ní vypadlo, že je to papírový ragdoll, ale papíry nebyla ochotna ukázat, při přebírání kočky o nich ani nepadla řeč. Nebyla schopna ani říct, z jaké chovné stanice ji měla nebo si ji koupila, stejně tak tvrdí, že se kočka narodila v dubnu a je jí půl rok. Ovšem si dost protiřečí. Ale jediná věc, která se jí nedá vytknout, je ta, že její pár britských koček byl krásný, dobře živené kočky s krásnou a hebkou srstí.
Teď se mnou už ani nekomunikuje a to nás obvinila z týrání zvířat a chtěla strašně moc tu kočku vrátit. Brali jsme si ji proto, že se nám líbila a viděli jsme, jak se vůči ní chovají psi, holt zabrala lítost nad chudáčkem kočkou, ale nelitujeme toho, je to hodná a zdravá kočka.

Jinak přikládám fotky, které mám na rajčeti -- http://taria.rajce.idnes.cz/Taja/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny