Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Thajská ? kočka

Dobrý den přeji,

dnes jsem jela pro kočku, kterou jsem si i přebrala. Byla mi dána jako půl roční ragdoll, kočka. Paní ji dávala levně pryč, jelikož se dle ní nesnesla s jejími dvěma staršími kočkami, britkami, ale dle mého usouzení, když jsme k ní přišly, spíše mělo kotě strach ze dvou psů, kteří využíívali jejího strachu, kočky si ji nevšímaly. A také z malého dítěte, které před našima očima vzalo lepačku na mouchy a začlo plácat britskou kočku po zadku. Kotě je hubené, vystrašené a ospalé, co jsme ji donesli domů, spí v přepravce.

Také jsem s ní byla u veterináře, který nám ale řekl, že bude muset mít více jak půl roku, jelikož má falešnou březost a vytlačil jí i mléko z cecíků, dal ji odčervovací pastu a příští týden jdeme s ní na kastraci. Britská kočka od té paní měla teďka koťata.. Kočka má 2 kila.

A můj dotaz je hlavně k tomu, zda to spíše není thajská kočka, jelikož se spíše podobá jim, je krátkosrstá, nemá huňatý ocas a je drobnější, a jestli by si někdo netipnul dle foto její věk? Vyfotila jsem ji dnes v přepravce, taková rychlovka, až se dá trochu do kupy a sama vyleze z přepravky, vyfotím ji lépe.

A také jak postupovat u kočky, která si prožila své a jestli by se dala naučit i na jinou kočku? Thajské i ragdoll jsou společenské kočky a samotné prý strádají...

Díky za každou radu nebo postřeh.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny