Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kokcidie

Ano, vytvoří - pokud ty rozbité kousky obalím barvou, jako je to u barvených písků z flexiobkladů. Není to žádný poprašek jako u těch šmejdů, co se prodávají do akvárek a pak barví, vypadá to jak glazura nebo něco. Však se koukni na ten zvětšený obrázek - přesně tak to vypadá, je to prostě kulaté.

Přesně - chtěla jsem to promýt a vyvařit (ano, hlavně kvůli každoroční investici - teď někdy by mě to čekalo, mám ho tam skoro rok). Jiný systém myslím tím, že oproti bylinkám nebo třeba textilii do sebe kámen táhne teplo a následně ho vyzařuje ven (proto máme pod žárovkami kameny atd), takže by se od sebe návzájem měl prohřát celý hrnec.

A teď mi došlo, že si to snad budu moc ověřit, protože se dělají tyčinky, které mění barvu, pokud daná věc prošla sterilizací teplem. Pokud je seženu, zastrčím je doprostřed hrnce a napíši vám pak výsledky, ať máme všichni jasno ;-) Je jasné, že pokud by to nešlo nijak ověřit nebo by výsledky byly neprokazatelné, tak písek vyhodím, není v mém zájmu léčit zvířata, aby se hned znovu nakazila.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny