Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Návrh termínů TERA České Budějovice pro 2016

Níže přikládám návrh termínů pro burzu TERA České Budějovice pro příští rok. Pokud Vás napadá nějaký konflikt s jinou akcí, případně pokud máte námět na nějakou změnu, dejte, prosím, vědět. Je jasné, že všechny uspokojit nejde, ale budu rád za nejrozumnější kompromis. Mimochodem zajímal by mne názor prodejců na konání nedělní burzy hned po nějaké větší sobotní. Je to pro Vás vhodné (sbalené věci z předešlého dne atp.), nebo spíš nevhodné (únava z předešlého dne...)?

21.2. (den po Terrabazaru)
3.4.
12.6. (den po Plzni)
28.8. (den po Terrabazaru a Jihlavě a stejný den jako Brno) nebo 4.9. (den po ŽExotice)
2.10.
18.12. (den po Terrabazaru a stejný den jako Hradec K.)

Díky všem za reakci!

Předmět Autor Datum
Únorovej termín by byl fajn o týden dýl :). Ten zbytek je zatím daleko, ale hlavní je, že se to nekr…
VilemC 23.11.2015 00:19
VilemC
Ten srpen bychom mohli zkusit o týden dříve. Únor bych nechal tak, jak je, o týden později je v sobo… poslední
Smykač 23.11.2015 13:06
Smykač

Únorovej termín by byl fajn o týden dýl :). Ten zbytek je zatím daleko, ale hlavní je, že se to nekreje s ŽE :) Srpnový termín by byl fajn, ale asi spíš dřív, jednak aby se to nekrylo, jednak jsem měl vždycky pocit, že to docela láká lidi, protože v srpnu nic jinýho neni.

Ten srpen bychom mohli zkusit o týden dříve. Únor bych nechal tak, jak je, o týden později je v sobotu Jihlava a v neděli HK s Brnem. S ŽE se to krýt nemůže, protože ČB jsou o nedělích. Dost by mě ale zajímalo, jak chovatelé (pomiňme návštěvníky) nahlížejí na burzu, která je hned druhý den po nějaké velké. Zda je to pro ně ulehčení práce, nebo spíš nevýhodné. Tedy zda druhý den po ŽE přijedou, protože mají sbaleno, nebo nepřijedou, protože se jim nechce hned druhý den někam trmácet.

Každopádně díky za (byť ojedinělou) reakci!
Termíny na příští rok tedy budou:
21.2.
3.4.
12.6.
21.8.
2.10.
18.12.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru