Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc-odvlhčovač místnosti u teraria

Dobrý den máte nějaké typy na odvlhčovače vzduchu? Vyhlédl jsem si Homelife 36w za cca 1000kč ale nevím zda li se dá recenzím opravdu věřit. Jde o to že jsem zařídil kondě pěknej bazén ale teď se mi v místnosti 3.5m x 2.5m zvedla vlhkost a rosí se mi hodně okno a vlhnou rohy. Děkuji-myslím že by na ten roh mohl stačit ale jen by mě zajímalo jak a jakou technikou to kdo řeší. Díky..

Předmět Autor Datum
Zdar, podobnej problém s vlhnutím a kondenzací v nejvlhčím bodě jsem zatím úspěšně vyřešila (a řeší… nový
ahoj1 09.12.2015 14:58
ahoj1
Zdravím, v zime sa nebude dať dosť dlho vetrať, ak nechce vychladiť miestnosť. Ja používam odvlhčova… poslední
miro293 09.12.2015 18:15
miro293

Zdar, podobnej problém s vlhnutím a kondenzací v nejvlhčím bodě jsem zatím úspěšně vyřešila (a řeší ho tak i majitelé vnitřních domácích bazénů pro lidi) prostým ventilátorem za tři stovky, který ten vzduch jaksi promíchává, a přiměřeným odvětráním jedním oknem pootevřeným na ventilačku.

Zdravím, v zime sa nebude dať dosť dlho vetrať, ak nechce vychladiť miestnosť. Ja používam odvlhčovač Guzanti, cena bola 160,-€. Má 2 litrovú nádobku na vodu, prípadne sa dá voda vyviesť hadičkou kam ťa napadne. Robí trochu hluk, ale to je aj vecou toho, kam a ako ho položíš. Ak chceš mať natrvalo vyriešený problém s vlhkom, určite je to dobrá voľba.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru