Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Větrání obřího terária

Ahoj, po přestěhování do velkého si s přítelem chceme dělat i velká terárka - něco jako mají v zoo - třeba 1,5-2m * 1,5-2m a až do stropu. V jednom bychom chtěli mít výhradně vousatky, do druhého bychom rádi nějakou směsku menších pouštních ještěrů (podobné pražské zoo, ale o složení bych se tu s vámi ráda pobavila až nastane ten čas) a jedno bych ráda pro baziliška, případně když to vyjde, tak kaloně. Otázkou zůstává větrání - v zoo se mi nezdá, že by se to u takto velkých terárií řešilo, ale nechci, abychom to měli špatně (pouštní by třeba ještě šlo, ale co to vlhčí?) - dělá se horní a dolní přední větrání? Nebo jak? Moc děkuji za rady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
to je opravdu dotaz na úrovni dospělého. pokud už máte doma "malé" terárka, tak větrání a vše okolo…
niamerlin 21.12.2015 14:16
niamerlin
Milý neregistrovaný uživateli - jak jsem již psala - v zoo, kde by snad měli jít příkladem, člověk t…
Nessy 21.12.2015 20:01
Nessy
vím kdo jste, kolik Vám zhruba asi tak je, znám Vás osobně.. a Vaše dotazy, které tady někdy zadávát…
niamerlin 21.12.2015 22:45
niamerlin
Osobně? Tak proč se mi nepředstavíte, ať to není tak zbaběle jednostranné?
Nessy 22.12.2015 22:01
Nessy
ok, sama jste mě k tomu vyprovokovala. když jsme se s Vámi přišli do styku, tak jste se samozřejmě v…
niamerlin 23.12.2015 15:09
niamerlin
Ještě že vy jste spadla z nebe učená ;-) A napíšete mi tedy kdo jste? Nebo alespoň kdo je přítel -… poslední
Nessy 25.12.2015 10:17
Nessy

to je opravdu dotaz na úrovni dospělého. pokud už máte doma "malé" terárka, tak větrání a vše okolo funguje na stejném principu. nebo si myslíte, že je to jinak? ale možná jste nám jenom všem chtěla sdělit, že jste se s přítelem přestěhovala do většího a budete dělat "velká" terária.. to my ostatní je máme taky doma :)

Milý neregistrovaný uživateli - jak jsem již psala - v zoo, kde by snad měli jít příkladem, člověk těžko nějaké větrání najde. Maximálně mřížku chránící nahoře světla, ale dál to nevede. A spodní jsem neviděla ani v malých, natož velkých teráriích. A nevím, jaké máte větrání vy doma (pokoje často nemusí být o moc větší než zmíněné 2m*2m), ale já třeba okna otevírám méně než ta terárka a taky tu nehniju...

vím kdo jste, kolik Vám zhruba asi tak je, znám Vás osobně.. a Vaše dotazy, které tady někdy zadáváte, jsou většinou na úrovni 13-té holky. a nechápu, co s tím má společné registrace. je to jedna z možností, jak tady někomu "poradit", jako třeba dnes Vám, tak proč bych se měla registrovat :)

ok, sama jste mě k tomu vyprovokovala. když jsme se s Vámi přišli do styku, tak jste se samozřejmě v mé nepřítomnosti "tulila" k mému příteli. Říkal mi to sám, měl z toho velkou srandu. máte štěstí, že jsem to neviděla, jinak bych Vám byla něco dlužná :)

takže jenom pro shrnutí :
nemám potřebu tady vysedávat, mám zcela jiné zájmy
doma větrám i když lítáme často nejen po Evropě
2x2 ? máme doma větší spíž, nebo šatní skříň

a Vaše znalosti z chovu, jsou velice ubohé. byla by potřeba se tomu více věnovat.

Pokud ještě chcete, můžeme si to říct i osobně. Ráda Vás zastavím, když Vás o5 uvidím s přítelem. Dejte vědět. Nemám s tím problém. Aspoň si nebudete lámat hlavu s kým máte tu čest.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru