Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ochotný chovateľ jedovatých hadov Nitransky/Bratislavský okres.

Zdravím hľadám nejakého ochotného chovateľa jedovatých hadov ktorý by mi bol v praxi schopný ukázať základy manipulácie bezpečnosti chovu jedákov(Samozrejme na vlastnú bezpečnosť).V budúcnosti(O 3 roky) by som si chcel rozbehnúť vlastnú chovňu jedákov hlavne teda Viperidae(Crotalus,Agkistrodon,Bitis) poprípade slabšie elapidky.Mám pokročilejšie znalosti ohľadom teraristiky a ceľkom aj ohľadom jedákov ale potreboval by som skôr pomoc s tou manipuláciou.Vďaka :)

Předmět Autor Datum
Existuju kurzy,workshopy(napr.v Afrike)kde je mozne si skusat,ucit sa manipulovat s jedakmi,na slove…
rast 25.12.2015 11:34
rast
I tobě pěkné svátky ;-) jdu na tu cirkulárku :-D
Ivoš 25.12.2015 14:34
Ivoš
Hledám volnou cirkulu nejlépe na Silvestra ! Praxi mám. Je to super nápad na novoroční challenge.
hadilov1 26.12.2015 21:49
hadilov1
S tím kotoučem to provozuji celkem často. Naštěstí to není kotouč na dřevo, ale diamantový. Ten prý…
dumerilak 31.12.2015 11:10
dumerilak
:-)nezrovnatelne s kotucom na drevo...:-),takym riadnym vesnickym strojom ...a jo,musi ih mat clovek… poslední
rast 31.12.2015 11:53
rast
Atrox211i: Zkus si teď něco představit: Jseš už zkušený chovatel jedovatých hadů a přečetl by sis ta…
navay 27.12.2015 21:44
navay

Existuju kurzy,workshopy(napr.v Afrike)kde je mozne si skusat,ucit sa manipulovat s jedakmi,na slovensku sotva.Neviem ako by sa pravne v reali riesilo,keby ta u niekoho pokusal jedos a napr.bys skolaboval a nebodaj prisiel k vaznej ujme ci dokonca...Treba sa k tomu prepracovat postupne...trenovat...napr.zapni cirkulator na drevo a opatrne prechadzaj prstom 1 cm od okraja kotuca,vyhoda,ze kotuc neskace.:-)Ber to prosim ako srandu a neskusaj:-) Drzim palce,prsty,vsetkym chovatelom,neh nam aj v novom roku robia zvieratka radost!Pekne sviatky...

Atrox211i:
Zkus si teď něco představit: Jseš už zkušený chovatel jedovatých hadů a přečetl by sis tady ten svůj text. Pozval by sis domů na prohlídku nějakého anonyma a úplně cizího člověka, který na sebe není ani schopný dát nějaký kontakt? Proč by takový zkušený chovatel měl vynakládat jakékoliv úsilí a snažit se od tebe získat další informace? Co by z toho měl? Uvědom si, že seš to ty, kdo něco chce a kdo by se měl snažit alespoň dobře a důvěryhodně zapůsobit, ikdyž ani to ti nakonec nic zaručit nemusí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru