Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Brachypelma Smithi - 3. svlek - snaží se dostat z boxíku?

Zdravím,
mám malinkou B. smithi ve 3. svleku, bydlí v krabičce 7x7x8 (šxdxv) ...5cm výška substrátu.
Když byla ve 2. svleku, nebyl s ní žádný problém, byla v klidu zalezlá pod umělým lístečkem ...před 5 dny se mi svlékla, tudíž je nyní ve 3. svleku ...a z ničeho nic mi "běhá"po stěnách a jakoby se snaží dostat ven z krabičky, když ji jdu krmit, rozběhne se, div neuteče z krabičky, nemám tušení proč ... dříve nic takového nedělal/a. Substrát udržuji středně vlhký a část sušší, nevím co by jí mohlo chybět, tudíž bych poprosil o jakoukoliv radu :)
Děkuji předem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A teď mi došlo, že po tom svleku musíš s krmením počkat. U prcků jim dávám týden klid potom u dospěl…
Sikora 09.03.2016 22:57
Sikora
Zdravím, děkuji za rady, nejspíš jsem problém už vyřešil, nedávno jsem vedle dal boxík s p. metallic… poslední
loliaks 10.03.2016 14:31
loliaks

A teď mi došlo, že po tom svleku musíš s krmením počkat. U prcků jim dávám týden klid potom u dospělých i 3 - 4 týdny nekrmím. Pokud pavouk nemá vytvrdlé chelicery tak potravu nepřijímá a snaží se vyklidit pole. Zkus jí dát týden klid a zkus nakrmit potom to by mohlo zabrat ;-)

Zdravím,
děkuji za rady, nejspíš jsem problém už vyřešil, nedávno jsem vedle dal boxík s p. metallicou (1.svlek), tak jsem si říkal, jestli kvůli tomu není něják nervozní, dal jsem boxíky od sebe a moje smithina je jak vyměněná, nevím jestli to bylo tím, nebo něčím jiným, každopádně už je to v pořádku.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru