Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Genetika hroznýšů

Tak teď už Vám nerozumím vůbec:-D Tohle není o nějakém know how, nebavíme se o utajování chemismu vody pro výtěr neonek. Chov mutačních zvířat je v tomhle v podstatě jednoduchý, největší problém (tedy když přeskočím neznalost genetiky) jsou finance a to není žádné know how, ale otázka kapitálu. Pokud nemá člověk smůlu na nějaké neplodné zvíře, nebo zvíře, které se prostě nechce pářit, nebo samice nezabřezává, odchovů dociluje pravidelně, ale to opět není otázkou know how. Mutační zvířata jsou v chovu vpodstatě domestikovaná a jejich chov i následný odchov je mnohdy snazší než chov přírodně zbarveného zvířete z přírody totožného druhu.

Hned v první odpovědi jsem Vám doporučil myslím si víc než kvalitní knihu, za Vaši neznalost cizích jazyků nikoho vinit nemůžete a to že jste zatím nezabředla skutečně ani do základů genetiky a tak je pro Vás pojem Sharp neznámá jsem opravdu netušil, když jste uvedla "Po načtení českých webů mám přibližnou představu, jakého samce pořídit, abych docílila požadovaného potomstva. Bohužel to mému po informacích lačnícímu mozku nestačí a weby poskytující složitější informace jsou pro mně jakožto pro laika jednoduše moc složité a nečitelné". Jak čitelné byste je tedy chtěla??? Co by tam mělo být, když ostatní se tím museli prožrat sami? Opravdu nechápu, co byste jako chtěla slyšet, nebo si někde přečíst? Jakože červený had s oranžovým dává růžová mláďata, když...??

Kdybych Vám odpověděl jak jste napsala...""holka, pokud jsi si ještě nenačetla nic, dopouručuji začít s Mendelovo zákonama...", tak mě označíte za arogantního, neschopného rady. Omlouvám se, do hlavy Vám ale nevidím a ani ve snu mě tedy po informaci, že už něco máte načteno a že máte doma nějaké zvíře, které už víte, co na něj pustit, nenapadlo, že nemáte páru, co je to sharp, natož že opravdu nevíte, jaké jsou základy dědičnosti. Ve svém příspěvku jsem se snažil vysvětlit, že pokud narazíte na normální web (podle Vašeho slohu usuzuji, že máte schopnost rozlišit nějaký web začátečníka od webu chovatele s větším počtem mutací v chovu), nenajdete v něm nic víc než v jiném webu, půjde jen o jiné zpracování. Mutace hroznýšů dědí na stejných pravidlech a o to bylo obsahem sdělení.
Takže to opravuji na "holka, pokud jsi si ještě nenačetla nic, dopouručuji začít s Mendelovo zákonama..." a na zbytek zapomeňte:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny