Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rekonstrukce terária

Dobrý den!

Nevíte o někom, kdo by byl ochotný za rozumnou částku vyrobit členité pozadí do terárka 90x45x45 na dvě až tři stěny (podle ceny)?
Věc se má tak:
Mám starší terárium Exo Terra ve kterém je jenom původní polystyrenová stěna. Na šplhání je nevhodná a zalézá za ní hmyz, tudíž jsem se rozhodla pro pozadí, které by bylo pevně spojeno se sklem, mělo na sobě police na šplhání a bylo povrchově upravené tak, aby ho krmný hmyz neničil a zároveň bylo aspoň trochu omyvatelné. A samozřejmě vypadalo trochu k světu - nejlíp přirozeně, jako pouštní skála. Sama jsem se už párkrát pokoušela něco vyrobit, ale nikdy to nebylo podle mých představ, navíc teď nemám moc volného času, takže jsem se rozhodla svěřit do rukou odborníka. Nejspíš by musel terárium odvézt, u sebe zrekonstruovat a vrátit, protože Exo Terra má nahoře plastový rámeček, který je menší, než rozměry dna, tudíž hotové pozadí tam nepropašuju.

Díky za tipy!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli chcete tak bych vám to celý přemáznul třeba dvěma vrstvama lepidla, vrstvou spárovačky v barv…
matt7 29.03.2016 16:41
matt7
Mohu poprosit mail, abychom dořešili podrobnosti a nespamovali tady? mail na mě BlankaSvabova@seznam… poslední
Blanka01 31.03.2016 14:55
Blanka01

Jestli chcete tak bych vám to celý přemáznul třeba dvěma vrstvama lepidla, vrstvou spárovačky v barvě kterou chcete asi nějaká béžová a oranžová když pouštní skála :) a potom třeba ještě přetřít/přestříkat tím bezbarvym lakem pro možnost otření :) jsem také z prahy takže to není takový problém

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru