Předmět Autor Datum
První otázka by měla být, jak se o ně starat. Poté se zamyslete nad tím, zda to dokážete a nakonec s…
Afričan_jinde 18.05.2016 14:14
Afričan_jinde
Myslím že je jedno kterou otázku napíšu v pořadí první, když je napíšu stejně obě :-D ... No a ptal… poslední
StopařLukáš 19.05.2016 20:25
StopařLukáš

První otázka by měla být, jak se o ně starat. Poté se zamyslete nad tím, zda to dokážete a nakonec se můžete rozhodnout, zda do toho tedy půjdete. Jako poslední otázku bych dal: "A kde je tedy seženu?"

Abych jen nerýpal, existují druhy štírků, kteří žijí i v České republice. Kvůli jejich velikosti ale většinou není příliš jednoduché je najít - na rozdíl od zhruba stejně velkých pavoučků, skákavek. Tam, odkud pocházím, jsou poměrně hojní, ale pokud po nich přímo nejdu, vídám je poměrně sporadicky. Problém bude možná se sháněním adekvátně velké potravy, zabezpečením mikronádrže proti úniku, atd. Jsou to zajímavá zvířátka, ale osobně bych raději vybral jiné chovance..

Myslím že je jedno kterou otázku napíšu v pořadí první, když je napíšu stejně obě :-D ... No a ptal jsem spíše ze zvědavosti... Adekvátně velkým krmivem by možná mohli být roztoči, kteří mi žijí v koloniích octomilek, a kteří se v těchto koloniích drží ještě dlouho po vyhynutí octomilek. S ubikací by možná taky nebyl takový problém... byla by to třeba menší krabička s otvorem pro větrání překrytým malým kouskem houbičky na nádobí... Nebojte, nejsem zase takový amatér jak to možná vyznělo z dotazu, ale spíše mě prostě zajímalo jestli je někdo má a jak se o ně stará :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru