Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Felzuma madagaskarská, predné končatiny uložené pozdĺž tela, nehýbe sa

Prosím o pomoc alebo aspoň vysvetlenie. Asi pred pol hodinou som sa vrátil domov z víkendového cestovania a našiel som svoju samičku Felzumy madagaskarskej ležať na dne terárka. Predné končatiny drží pozdĺž tela, prsty skrútené a slabo dýcha. Občas s nimi pohne ale zadné končatiny nerobia nič. Občas prednými cukne, ale inak sa nepohybuje ani keď som ju zobral na ruku a dal bližšie ku svetlu. Akurát sa začala zvíjať a zdvíhať brucho od mojej ruky do vzduchu.
Mama vravela že ešte ráno bola v poriadku a sedela na skle, ale od piatka sa nedotkla cvrčkov. Mám strach že už jej asi nie je pomoci.
Nedávno som ju dostával z iného problému kedy sa nedokázala udržať na stenách terárka a triasla sa. Vymenil som jej svetlo a dával som jej vápnik a po pár dňoch už bola v poriadku dokonca hneď prvú vec čo spravila bolo že mi ušla. To bolo ale niekde v januári a doteraz neprejavovala nejaké príznaky až do tohoto momentu. Alebo som ich len prehliadol.
Ak sa dá niečo spraviť prosím poraďte
Ďakujem za každú odpoveď

Fotky:
23msn7p.jpg
v5k1sg.jpg
jaw7e8.jpg

Předmět Autor Datum
A podmínky chovu? Velikost tera, vybavení, osvětlení, teploty, rosení, krmení - vitamíny...
Elaphka 22.05.2016 23:02
Elaphka
Pochybuji, že tu někdo má věšteckou kouli...
Wezzy 23.05.2016 15:33
Wezzy
Už bych to asi neřešila. To zvíře bude už nejspíš mrtvé. Na fotkách to vypadá, že mele z posledního. poslední
V.R. 23.05.2016 17:20
V.R.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru