Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem mám mladou užovku červenou a začala byt agresivní ..

S kým si myslíš že mluvíš?? z nějakým parchantem,to si zkoušej jinde ale ne tady na mě !!
A s kým si myslíš, že mluvíš ty?? Tobě vůbec nejde o radu, ale o to, aby Ti tu někdo posvětil, že můžeš hada ňuchňat,tahat a Bůh ví co ještě. Nejen hady chovám přes deset let. Mám za sebou i pár ukázek pro školy/školky. Žádný had není odvázaný z fyzického kontaktu. Některý ho strpí jiný ne. Ale žádnému to není příjemné a už vůbec ho nevyhledává. Jak poznáš,že se to hadovi líbilo? Ti to pošeptal do ouška?
Aby jsi mě neosočila,že nereaguji k věci. Tak dva konkrétní případy. Samec guttky je vždycky připravený v útočné pozici. Pruďas od prvopočátku co ho mám. Samici, když jsem si přivezl, tak se nedalo kolem terárka projít, aby nestřílela do skla. Po dvou měsících jako když utne a absolvovala se mnou i ukázky. Je to prostě kus od kusu. Nějak si nedovedu představit co máš na mysli tím, že pokaždé když se připravuje zautočit má zakalené oči. To rozhodně není normální. Náhlá změna chování může být třeba i po zamoření parazity .. nikdo tady nemá křišťálovou kouli.
Ještě k tomu mazlení. Klidně přijeď k nám, nechám Tě "pomazlit" se svým párem frieseiek a uvidíme jak Tě to dlouho bude bavit ..

PS: Poslední věc, která je čistě osobní. S mojí manželkou ( Lidule ) komunikuj laskavě slušně. Chtěla Ti v dobré víře pomoci a ví toho o chovu všemožných zvířat víc jak ty. To jen,aby bylo jasno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny