Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Jednání e-shopu Teraplus přesahující veškeré meze

Dobrý den, ahoj,
rád bych požádal všechny, kdo měli nějakou tu podobnou zkušenost s tímto e-shopem, ať mne kontaktují do soukromé zprávy. Když říkám "podobnou," patrně by se slušelo osvětlit, co mne vedlo k založení tohoto vlákna. Jen upozorním, že toto nemá být téma, které by mělo někoho očerňovat, pokusím se tedy stručně popsat, co se doopravdy stalo, nechci zde žádnou diskuzi, tímto bych rád požádal MODy o uzamčení vlákna, jde opravdu pouze o žádost k sehnání více materiálu pro podniknutí oficiálních kroků.

Čili k věci. V minulém týdnu manželka u e-shopu Teraplus objednala krmení. Vše bylo psáno jako dostupné, nicméně po předchozí zkušenosti s e-shopem ("když nemáme tohle, pošleme nejpodobnější zboží") se žena telefonicky informovala na dostupnost. Objednáno bylo jedno balení velkých cvrčků, dvě balení mikrocvrčků a jedno balení chvostoskoků, kteří nebyli, tudíž měli být nahrazení jedním balením mikrocvrčků, což žena odsouhlasila. Po rozbalení zásilky jsem nebyl spokojen. Velcí cvrčci byli naprosto v pořádku, jedna krabička mikrocvrčků taktéž v pořádku, ovšem ve zbývajících dvou krabičkách byli místo cvrčků mravenci a to v řádech minimálně desítek, ne-li stovek. Pana Pavelu jsme ihned kontaktovali. Bylo nám sděleno, že je to nesmysl, že nepoznáme cvrčka od mravence a že tedy ať mu to nafotíme a pošleme na mail. Tak se také stalo. Fotky samozřejmě mohu doložit i zde, pokud by byl zájem, ale jak jsem již uvedl, o to zde až tolik nejde. Požadovali jsme nějaké řešení situace, jelikož jsme si objednali cvrčky, nikoli mravence, kteří samozřejmě po rozbalení zásilky začali houfně opouštět plastové krabičky větracími otvory, neboť narozdíl od cvrčků hbitě lezou po stěnách krabiček.

Pan Pavela se k celé věci postavil způsobem "To není možné, máte tam cvrčky, žádné mravence jsem vám neposlal, to jste vyměnili vy, abyste mě poškodili, apod." Upozorním, že ještě před zveřejněním celé situace na mne majitel e-shopu řval do telefonu, že si nás nechá proklepnout, vyhrožoval Finančním úřadem, kontrolou z Krajské veterinární správy apod, přesně způsobem, který již známe například z vlákna "Teraplus," které, jak jsem později zjistil, je zde také k nahlédnutí.

Toto jednání nás vedlo ke zveřejnění situace na sociální sítí, kde proběhla poměrně zajímavá diskuze, čítající přes 100 příspěvků, které se účastnil i sám pan majitel, a která již bohužel není dostupná, jelikož byla správcem skupiny na žádost pana Pavely smazána. V diskuzi majitel reagoval způsobem, že jsme na něj všechno připravili, že ho chceme okrást (o celých 118 Korun českých za dvě krabičky mravenců!!), že ho chceme jen pošpinit ke svému prospěchu apod. Dosud jsem asi nepsal nic nového, reakce na internetu ukazují, že takto majitel přistupuje ke svým zákazníkům poměrně běžně, nicméně to, co následovalo, již překročilo všechny přípustné meze. Pana Pavelu jsme ujistili, že vyhrožovat nám FÚ, KVS nebo PČR je zbytečné, neboť před těmito institucemi máme svědomí naprosto čisté. Z diskuze nadále vyplynulo, kde pracuji, načež pan Pavela druhý den okamžitě volal do mého zaměstnání, kde se mi poměrně ubohým způsobem snažil dělat problémy, což se bohužel také ukázalo jako zbytečné, tak ještě pro jistotu odpoledne volal manželce, do telefonu nevybíravě urážel jak mne, tak jí a dokonce naše děti (padlo něco o pí*ách, ku*vách, zku*vených retardovaných parchantech, čů*ácích apod), aby toho nebylo málo, telefonát zakončil tím, že nám přijede zpřelámat ruce.

Asi desetkrát jsme byli upozorněni, že budeme žalování pro pomluvu. Plně si situaci uvědomuji, proto popisuji celou situaci přesně tak, jak se stala, čili o pomluvě nemůže být řeč. Tímto chci ještě jednou Vás všechny, kdo máte podobnou zkušenost, (klamání zákazníka, neochota řešit reklamaci, nedodané zboží - nevrácené peníze, či dokonce urážky nebo výhružky), kontaktujte mne soukromou zprávou. MODerátory tímto ještě jednou žádám o zamknutí. Díky.

Pavel Šejnoha.

Na žádost autora zamykám. Nicméně chci upozornit, že je zde diskusní fórum a je tedy určeno především pro diskuse, takže toto zamknutí je výjimečným krokem. Díky za pochopení. (Kurt)

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Nahoru