Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jak vykrmit ježka?

Hmyzáky, kolik bude chtít. Jestli máš možnost, choď smýkat a chytej jí žížaly. Jinak cvrky, saranče, šváby, červy, šneky. S věkem nevím, ale prý v chovech umírají dřív, protože si zničí zuby na granulích. Jsou to hmyzožravci, mají měkké zuby a granulemi si je obrousí tak, že chcípnou hlady. Ze zkušeností s obyč českými ježky, co jsme měli na výkrm, tak po kočičích kapsičkách děsně smrdí. Po hmyzácích, nebo čistém masu do docela jde. Dávali jsme jim 100% mleté a žrali to jak jatí :-) Akorát to asi není na dlouhodobé krmení z hlediska výživy. Takže za mě ty hmyzáky všeho druhu.
P.S. Jestli si nechceš šetřit práci a fakt jí pořádně krmit, počítej s tím, že je to jen takový pichlavý průtokový ohřívač žrádla a docela se prohneš, jestli nemáš kde smýkat a nemáš vlastní (velko)chovy hmyzu.
Jinak doporučuju jí vážit, najít si na netu váhové tabulky (předpokládám, že existují) a zjistit si, kolik by asi tak měla vážit. Na správnou váhu dokrmit tak, že jí prostě budeš krmit, co bude chtít. Až nabere, tak stáhnout dávky. Předpokládám, že vodvokometrie bude nejjistější způsob :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny