Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo vzácné varany typu Salvator sulfur melanistic yuwenoi Varius atd

No asi tak 100 teraristů 100 názorů aspoň za mě= yuwonoi naopak je velice milé zvíře ovšem plašan jako většina indicus záleží na přístupu.

Jj Renske dobré.No asi tak rozdél komaini> melanistic to se přesně jen tak nedozví asi nikdo páč kolem r.2008-9 udělali Thajci přísné podmínky ohledně zvířat a lokalita AmPhore je nedostupná i pro výzkum ! takže komaini spadl pod V.macromaculatus a je po ptákách--jinak znaky atd.tam jsou ale to je na článek a né na odpověd.

Budeš mít 1 nebo více. pro jednoho ideál to mu stačí pár by potřeboval ještě přidat na délku ,ta výška místnosti nádrže je docela dost budeš mít problém s adekvátní teplotou v místech kde bude třeba.
no vodu mají rádi tak kolem 25 °C den i noc nedoporučuji velké noční poklesy vzduch teplota kolem min 23 °C zřejmě ideál 23,8 > 24,6 °C.

Ten bazének no asi tak= já používám boxy plast a to z mnoha důvodů paráda se čistí atd.! ten tvúj rozměr pro jednoho dobré ale stejně tam nebude jako adult moci plavat !jen se tam bude ráchat což mu stačí tak bych to v případě jednoho řešil také tím plast boxem jako já mám je cca 80*60*18 cm. sice tam neplavou ale využívají je dobře i v nich chrní.

Vlhkost tot otázka potřebují v době růstu samo více ale pokud má volný přístup do nádrže s vodou celý den tak to netřeba hrotit jen kontroluješ svleky.

Chtěl jsem dát fota bohužel mě to píše ,že SD karta šla do kopru a nemohu dát melanistic+yuwonoi jestli zprovozním dodám= nic z ní nevydoluju tak jen co jsem měl mimo starší věci -hlavně pro představu velikosti bazénu -sulfur samec teda to má akorát ale bahní se tam furt má 2,5 r. váha necelých 12 kg délka to nevím to mě nějak nezajímá ale je dlouhej ,samice je samo drobnější tak to má v bazénu lepší má 9,2 kg.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny