Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo vzácné varany typu Salvator sulfur melanistic yuwenoi Varius atd

No asi tak písek a u baby =není moc dobrej jsou to hltavci a pobere ho s potravou no a u adulta tak to uvidíš když je OK tak šmejdí a hrabe tím hrabe myslím ,že fest hrabe zkoumá kde co budeš mít písek úplně všude.Za druhé neustále lezou z vody a do vody bude to jedna velká bažina.

Ale jestli chceš nějaký takový substrát můžeš samo dát jen to chce míchanici =čistého písku-kvalitní ornice-kvalitní hrabanka -musí být vrstva u adulta aspoň teda 10 cm aby to v nižší vrstvě substrátu drželo stále vlhko a substrát neprášil jak říkám dost hrabou.

No jak říkám 100 teraristů 100 názorů -já mám teda samé importy a jsou to super zvířata--zde třeba podotknout ,že vysoce inteligentní a po importu takovej adult tě má během 5-10 dní max přečteného jak slabikář ! přesně ví kudy ven jak otevřít nádrž kdy bude žrádlo !! a to je chvíle kdy s ním pracovat!! jen to chce= max klídek musíš být na 100% vyrovnanej žádný stres spěch nepředvídatelné pohyby atd !! zvíře to vycítí a pak také dle toho na tebe reaguje !!

Che to jen žádný nátlak na něho honění chytání ! řekne si sám kdy to je již OK a přes žrádlo pokud bude mít i vše ostatní OK to lze super během velice krátké doby--Mě třeba během týdne na sebe nechají maknout i import adultní zvířata a žádné fučení či švihání to je u importů téměř nutností aby byli co nejdříve OK páč kolikrát potřebují ošetřit zranění kontrola atd. a to by s adulty jinak nešlo kdo by se s nima pral:-).

Jak říkám potřebuje se v -bezpečí nažrat-řádně napařit -vykoupat a vychrápat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny