Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte někdo vzácné varany typu Salvator sulfur melanistic yuwenoi Varius atd

Moc děkuju za informace a fotky. Jenom mam jeden takový dotaz k té velikosti terária, to máte pro jednoho plochu terária 250x90 cm, jestli jsem to dobře pochopil? Mám totiž dvě varianty plánovaného většího terária 1) větší 250 x 150cm - vnitřní rozměr 246x146cm cca nebo 2) menší 250 x 125cm - vnitřní rozměr 246x121, výška by u obou zůstala stejná 180cm. Je tam sice rozdíl "pouze" 25 cm na šířce, ale pro mne by ta menší varianta znamenala dost významné ušetření práce, hlavně co se týče napojování OSB desek i materiálu (ten nehraje až takovou roli) a krom jiného s větší variantou taky nebude už v terarijní místnosti k hnutí, ačkoli i to by se dalo vyřešit vyhozením nějakého nábytku, spíše jde o manipulační prostor při stavbě. Chci se jenom zeptat, jestli má cenu řešit těch 25 cm na šířku, jestli to bude mít pro dospělé zvíře význam nebo to vyjde na stejno a těch 0,625 m čtverečního je naprosto marginální.
Jinak s fotkami nevidím problém, pokud je děcko a varan pod dohledem. Já mam taky doma 1,5 ročního cvrčka a haďárna je jedna z jeho oblíbených hracích destinací:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny