Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Agama vousatá vhodné a kvalitní osvětlení, aktivita, krmení atd.

Víte těmi předchozími podmínkami to může být. Toho člověka neznám, dělám v nejmenovaném řetězci chovatelských potřeb (brigádník). Chovám všechno možné neb v ještěrech praxi nemám. Tak jak jí mám jsem jí dostal se vším šudy, pán jí přinesl do krámu zadarmo, prý když si jí vemu tak mi dá terárko sevším šudy zdarma. Takováto agama by neměla šanci se prodat, né za cenu jakou za ní krám chce, tak jsem si jí vzal. Samozřejmně všecho se pokusím vyladit maximálně pro její spokojenost.

Jak sem psal vyznám se v ptácich rybách ale ještěra mám prvního. že jsem se s dotazem rozhoupal až teď mě mrzí ale měl sem povinosti (zkouškové, bc. práce atd.).

Věřím tomu že je buďto z některé z našich prodejen nebo konkurence, takže zanedbaný stav bude asi odtud. Trus bych mohl vzít k MVDr. Slobodovi (exomed), nechávám u něj dělat DNA papouškům a dělá i plazy.

Každopádně zatím nechci agamy odchovávat, a tuhle bych chtěl prostě zachránit :), zatím co můžu tak dám uvb níž, vyhodím kořen a seženu nějakou větev, přidám zářivku a možná podle času udělám 3D stěnu, už sem je dělal k hadům tak snad to půjde rychle. V jiném vlákně jsem viděl jak máte tabulku přírustů hmotnosti, takže sem si udělal také a budu každý týden kontrolovat váhu.

Moc vám děkuji za rady a pokusím se podle nich co nejpřesněji zařídit L. Pazdera

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny