Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krajta nechce být v teráriu

a) Málo žrádla!!! Snad 80% lidí, co má tmavku si myslí, že má žrát jako užovka. Koukej do něj sypat těch potkanů víc a pomalu najeď na králíky. A pro představu doporučuju tady do vyhledávání (nahoře vpravo) zadat krajta tmavá a podívat se na vlákno od bobo123. jen pro ilustraci, jsou tam fotky jak dokáže někdo zdevastovat krajtu nekrmením a jak moc jsou ta zvířata žravá. 1.5m na dvouletou krajtu teda není žádný šlágr. Je to spíš dost málo... Takže jezdí dost možná z hladu.
b) roztoči jsou takové malé černé tečky na šupinách hada, často pod bradou. pokud by je měl, plavali b utopení na hladině nádoby, had by se víc koupal ve snaze se jich zbavit a měl by potrhaný svlek. Dost blbě se jich zbavuje, tak haďáka prohlídni.
c) je to samec, nebo samice? Pokud kluk, tak si na takovéhle extempóre zvykej, kolem vánoc na něj rok co rok poleze sex, nebude chtít žrát a bude hledat holku. Ten tvůj na to ale asi ještě nemá úplně věk a hlavně velikost.

Suma sumárum dávám 80 - 90% tomu, že chce víc žrát a 10 - 20% jinému problému. Naláduj do něj tak 5 - 6 velkých potkanů a uvidíš, zda se uklidní. Pokud ano, opakuj tento postup cca každých 10 - 14 dní a postupně vyměň potkany za králíky. Až nebudou stačit králíci, najeď na selata a jehňata.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...